Program

Luni-Vineri 8:00 - 19:00

Adresa

Sos. Straulesti 45-53, Bucuresti

Despre Noi

Tenka IzoConstruct realizează toată gama de sisteme de hidroizolații terase (circulabile, necirculabile, inversate, acoperișuri cu vegetație etc.) Pentru construcții civile și industriale, executând lucrări de hidroizolație având asistență tehnică asigurată de specialiști cu un grad înalt de profesionalism, fie că sunt ingineri sau muncitori calificați.

Construim bazându-ne pe profesionalismul angajaților, pe experiența acestora (care este de minim 10 ani în această nișă), pe calitatea materialelor și a soluțiilor alese, dar nu în ultimul rând, pe corectitudinea viziunii noastre în afaceri.

Venim în întâmpinarea clienților cu un sistem integrat, oferind servicii de:
Hidroizolație cu:

  • Membrane bituminoase
  • Membrane pvc
  • Membrane lichide
  • Șape și betoane elicopterizate
  • Confecții metalice
  • Termofațade

Lucrările de termo-hidroizolație le realizăm la: balcoane, terase, fundații, bazine, parcări, rampe de acces, radiere, atice (incluzând confecția acestora) etc., pe structuri de beton, zidărie, lemn sau alte tipuri de materiale de construcții.

Pentru realizarea unei hidroizolații eficiente lucrările sunt urmărite, la nevoie, din faza de proiect sau, dacă este deja finalizat proiectul, se analizează detaliile de execuție privitoare la termoizolarea necesară și se discută pentru găsirea celei mai bune soluții tehnico-economice aplicabilă fiecărui proiect în parte.

Fie că discutăm despre recondiționarea termică și/sau hidro a unei structuri vechi sau a unei lucrări pe structură nouă, grija personalului nostru este orientată către client și nevoile acestuia.

În urma analizării cerințelor și detaliilor de execuție, se propune cea mai bună soluție tehnico-economică. Prin folosirea de material de calitate superioară și dispunând de personal calificat pentru punerea în operă a acestora, putem furniza clienților un produs finit cu rezistență mare în timp, la costuri optime.

După expirarea termenului de garanție, societatea noastră este alături de clienții săi oferind, la nevoie, o soluție optimă de remediere a deficiențelor, dacă sau când apar.

Punctele noastre forte sunt:

  • Calitatea
  • Respectarea termenelor
  • Tehnologie de top